+47 47870770 info@unopax.no

UNOPAX artikler

mai 19, 2021

Vi leverer hele boligens vann- og varmesystem, samlet i ett teknisk, vanntett skap på badet.
Nyhet! Nå også med sjakt for avløpsstamme.

UNOPAX er en serie fordelerskap som kombinerer innbyggingssisternen til toalettet med hele vann- og varmefordelingen til boligen i en vanntett skapløsning. Vår nye sjaktmodell inkluderer en løsning for avløpsstamme som bidrar til ytterligere innovasjon og effektivitet i byggeprosjektene.

Våre fordelerskap forenkler monteringen og installeringen av VVS i boliger, samtidig som det er et estetisk designelement på badet. UNOPAX fordelerskap kan monteres sammen med alle vegghengte toalettskåler. 

Vi i UNOPAX er bevisst vårt ansvar for samfunnet, miljøet og fremtiden. Som en del av dette jobber vi kontinuerlig og strategisk med underleverandører som er miljø- eller kvalitetssertifiserte.

Les om SINTEF-tester på nettsidene våre.