+47 47870770 info@unopax.no

Shortcut to excellence

Hele boligens vann- og varmesystem samles i ett teknisk, vanntett skap på badet.
ProdukterMontering

UNOPAX Modeller

UNOPAX er en serie fordelerskap som kombinerer innbyggingssisternen til toalettet med hele vann og varmefordelingen til boligen i en vanntett skapløsning.

MINI SLIM                    MINI / MONO                     MAXI

MINI SLIM                        MINI / MONO                          MAXI

MAXI BACKDOOR     MAXI BACKPACK    MAXI SHAFT 300

MAXI BACKDOOR        MAXI BACKPACK       MAXI SHAFT 300

Eplestien-prosjektet

» Det totale regnestykket med varekjøpet og installasjonen viser at å bruke Unopax sine fordelerskap er både raskere og en mer kostnadseffektivt løsning enn å bygge på tradisjonell måte.»

Skjalg Lima, daglig leder, Simex Rør AS

%

Så enkelt er det!

Montering på 1-2-3. Enkel og intuitiv installasjon av UNOPAX fordelerskap. Mer om monteringen

MONTERINGSVIDEO

Om oss i UNOPAX

Shortcut to Excellence
Vår visjon er å vannskadesikre og begrense kostnader på byggeprosjekter med våre innovative produkter og det både nå og i fremtiden. Vi effektiviserer.

UNOPAX er en serie løsninger som kan kombinere innbyggingssisternen til toalettet med hele vann- og varmefordelingen til boligen i en vanntett skapløsning. Våre nye modeller inkluderer antagelig markedets smaleste sisterneløsning, til en sjaktløsning for blant annet avløpsstamme, som bidrar til ytterligere innovasjon og effektivitet i byggeprosjektene. Derfor sier vi at våre produkter er “Shortcut to Excellence”.

Vi i UNOPAX er bevisst vårt ansvar for samfunnet, miljøet og fremtiden. Som en del av dette jobber vi kontinuerlig og strategisk med underleverandører som er miljø- og kvalitetssertifiserte.

UNOPAX-løsninger har vært utviklet og levert siden 2012 for modulhus og baderomskabiner i Skandinavia. Etter forespørsel fra rørleggerbransjen ble selskapet UNOPAX AS stiftet i 2016, da med løssalg av løsningene. I tiden frem til 2020 har vi konsentrert oss om å utvikle og investere i gode produkter, et arbeid som nå gir resultater. I dag leverer vi løsninger til ulike byggeprosjekter, alt fra å levere til de største modulleverandørene, til plassbygde bad og renovering av bygg.

Hovedkontoret vårt ligger i Arendal.

Kontakt oss!

Vi er klare til å hjelpe

TLF: +47 47 87 07 70

UNOPAX AS

HOLTHES VEI 2

4848 ARENDAL

SEND OSS EN MELDING:

1 + 15 =

Bare for å forsikre oss om at du er et menneske, og ikke en robot, ber vi deg løse denne matteoppgaven.